град име на аптеката адрес
Плевен Импулс бул. Г. Кочев 59
Плевен Марешки Супернова бул. Данаил Попов 15
Плевен Марешки ж.к. Сторгозия, бл. 5, вх. 3
Плевен Марешки ул. Васил Левски 192
Плевен Марешки ул. Васил Левски 2
Плевен Фрамар ул. Васил Левски 64
Плевен Фармалек 3 ул. Владимир Бурмов 28
Плевен Сейба ул. Гренадерска 119, хипермаркет Кауфланд
Плевен Санита ул. Данаил Попов №16
Плевен Феникс 4 ул. Мусала 7
Плевен Сейба ул. Сан Стефано 80, хипермаркет Кауфланд
Белене Дрогерия Хера ул. Иван Вазов 10