град име на аптеката адрес
Сливен Сейба бул. Георги Данчев 30, хипермаркет Кауфланд
Сливен Марешки бул. Стефан Стамболов 29
Сливен Авицена бул. Хаджи Димитър 39
Сливен Марешки бул. Хаджи Димитър 65, вх.Б, ет.1
Сливен Марешки бул. Цар Освободител 47
Сливен Санита бул. Цар Освободител №3
Сливен Марешки кв. Клуцохор, бул. Стефан Караджа 4, вх. Б, ет. 1
Сливен Екомедика 2 кв. Клуцохор, ул. Георги Икономов 2Б
Сливен Марешки ул. Георги Икономов 16
Сливен Фрамар 9 ул. Мур 2
Сливен Сейба ДКЦ 2 ул. Стефан Караджа 2, ДКЦ 2
Сливен Сейба ДКЦ 1 ул. Христо Ботев 24, ДКЦ 1
Сливен Марешки ул. Цар Самуил 1
Сливен Сейба ул. Цар Симеон 39, хипермаркет Кауфланд 2