Затворете очи и си представете ЛЕЧЕНИЕ

То насища клетките с кислород и животворна енергия.

То им вдъхва импулс да се преборят с увредите и болестотворните причинители БЕЗ ДА ВРЕДИ.

Ето това е OZOILE®.

OZOILE® e уникална иновативна патентована формула, създадена от научно-изследователската компания ERBAGIL на основата на озониране до високо насищане с озоно-кислородната смес на висококачествен Extra Virgin зехтин +OIL®.

OZOILE®, вложен в продуктите на ЕRBAGIL за локална употреба, доставя клинично доказаните лечебните ефекти на озонотерапията:

  • Регенерация

OZOILE® стимулира заздравяването и зарастването на нарушените тъкани, като помага за по-бързото обновление на клетките и за възстановяването на увредите.

  • Имуномодулиращ ефект

OZOILE® подпомага активирането на локалния имунитет, като засилва активността на имуно-компетентните клетки и така активира вътрешните защити на тялото срещу инфекции и заболявания.

  • Противовъзпалително и противоалергично действие

Типичните противовъзпалителни или противоалергични лекарства съдържат активни съставки, които селективно противодействат или на възпалителните или на алергичните прояви.

За разлика от тях OZOILE® едновременно потиска освобождаването както на медиаторите, които са отговорни за възпалението, а именно простагландините, така и на медиаторите, които провокират алергични реакции в организма, каквито са хистаминът и серотонинът.

Затова продуктите, съдържащи OZOILE®, са особено ефективни както при овладяването на болката и отока, които са причина за нарушено функциониране на ставите, мускулите и сухожилията, така и при лечение на симптомите, характерни за алергизирани кожа и лигавици – зачервяване, подуване и сърбеж.

  • Антимикробно действие

Когато формулата OZOILE® попадне в инфектирана среда, тя се разпада на биопероксиди и молекулярен кислород. Докато кислородът стимулира регенерацията и имунната защита на клетъчно ниво, биопероксидите имат способността да унищожават инфекциозните причинители като бактерии и гъбички по кожата и лигавиците. Също така OZOILE® ефективно противодейства на размножаването на вирусните причинители, какъвто е например херпесния вирус.

 

Липсата на странични ефекти при употребата на озониран зехтин е документирана в множество клинични проучвания.

Затова не е изненадващо, че продуктите, съдържащи OZOILE®, нямат противопоказания или възрастови ограничения при употреба. Те могат да се използват от най-ранна детска възраст, а също и от бременни и кърмещи жени. Могат да се съчетават с други лекарства и успешно да допълват по-агресивни терапевтични подходи, без допълнително да натоварват организма.

Ползите на озонираните зехтини са доказани в многобройни клинични проучвания, но с формулата OZOILE® e постигнат и друг научен пробив.

Поради вътрешно присъщата нестабилност на озона, в общия случай озонираните масла имат кратък срок на годност и трябва да се съхраняват при минусови температури. Това е причината да не могат да постигнат широко разпространение в търговската мрежа и по този начин остават трудно достъпни за потребителите.

Това е така, защото при стандартния процес на създаване на озонирани масла се получават нестабилни озониди.

 

При патентования процес, използван за създаването на OZOILE®, чрез прецизно контролирана температура и налягане са създадени стабилни озониди, които са съчетани с витамин Е ацетат. Именно затова продуктите с OZOILE® имат дълъг срок на годност – 4 години преди отваряне и 6 месеца след отваряне на вътрешната опаковка. Могат да се съхраняват на стайна температура, което улеснява както тяхната свободна продажба в аптеките, така и удобното им ползване от потребителите.

Мотото на ERBAGIL ни припомня: „Природата свързва науката с мъдростта“.

Именно затова компанията полага специални усилия дори по отношение на техниките за култивиране и екстракция на зехтина. Органичният зехтин +OIL® (запазена марка на ERBAGIL с предишно наименование Primo Fiore®) е с доказано по-висока биологична активност спрямо стандартните зехтини.

В продуктите Тендивал, Ригенома, Идрозоил, Проктен, Банивал и Вулвоваги, компанията производител е съчетала OZOILE® с подходящи билкови съставки с доказани от науката и опита терапевтични ефекти. Те допълнително подсилват лечебното действие при съответните заболявания.

Клинични изследвания на формулата OZOILE® и озониран зехтин може да прегледате тук.

Кратко видео за формулата OZOILE® като част от презентация пред медицински специалисти, проведена в София на 6 юни 2018 г. можете да видите тук.