при ИНФЕКЦИИ НА ПЕНИСА –
баланит, баланопостит и фимоза
вследствие на баланопостит

Банивал е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при инфекции на пениса – баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит, независимо от причината.

Банивал е ефикасен както за превенция, така и за лечение на патологии на кожата и лигавиците, протичащи с възпаление, раздразнение, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори.

Банивал е показан за лечение на баланит, баланопостит, фимоза и лихен склерозус. Банивал елиминира сърбежа, паренето, възпалението, обезцветявания по половия член, лющенето. Активно противодейства на бактериални, гъбични, вирусни инфекции. Стимулира възстановяването на засегнатите тъкани. Противодейства на появата на рецидиви и повторно инфектиране.

Прилага се локално върху засегнатата област. Създава протективен слой, който защитава и възстановява областта на гениталиите при инфекции и раздразнения от различен произход.

Банивал не съдържа кортикостероиди, но притежава мощно противовъзпалително действие. Стимулира бърза регенерация на тъканите. Притежава и широкоспектърно антимикробно действие – срещу бактерии, гъбички и вируси.

Банивал съдържа OZOILE® – пул от иновативни молекули, получeн чрез патентован процес. OZOILE® притежава противовъзпалително и противосърбежно действие. OZOILE® създава враждебна среда за пролиферацията на патогенни микроорганизми. OZOILE® противодейства на хипоксията и насища тъканите с кислород. OZOILE® благоприятства процесите на тъканна регенерация и бързо възстановяване на увредените тъкан.

OZOILE® в Банивал е комбиниран със съставки с противогъбични, противовъзпалителни и оздравяващи тъканите свойства.

Банивал няма противопоказания и възрастови ограничения за употреба. Няма ограничения за продължителността на употреба – можете да използвате толкова дълго, колкото е необходимо.

Той е подходящ и за деца и бебета, особено при фимоза и преди или след хирургическа операция (като обрязване).

Препоръчва се при лечение с Банивал, да се използва миещото средство Идрозоил, което също съдържа OZOILE®.

 

Как да използвате?

Прилагайте Банивал 2 пъти дневно (сутрин и вечер) върху засегнатата област в продължение на 5 дни в острата фаза и веднъж дневно в периода на възстановяване. Нанасяйте тънък слой Банивал крем върху засегнатата зона след старателно измиване на половия член.

Препоръчително е да се използва миещото средство Идрозоил, което също съдържа OZOILE®. Измийте добре засегнатата зона с Идрозоил, отмийте с вода, посушете пениса и след това намажете с Банивал.

Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

Банивал създава протективен слой на мястото на приложение, който предпазва увредените чувствителни тъкани и удължава действието на съставките. Този слой лесно се отмива от пениса с миещото средство Идрозоил.

 Специални предупреждения: Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

Състав

При Банивал действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Допълва регенериращото действие на озонидите и придава тонус и плътност на тъканите.

  • ЦЕРА АЛБА

Създава защитен водонепропусклив филм върху кожата.

  • МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО

Потенцира антимикотичното (противогъбично) действие на OZOILE®.

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), натриев хиалуронат, бял восък (Cera Alba), масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia).

ОПАКОВКА: Кутия с 10 еднократни дози в сашета от 3g

● БЕЗ ГЛУТЕН  ● БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ  ● БЕЗ АЛЕРГЕНИ  ● С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове: микробиологичен тест, тест за кожни алергии, тест за цитотоксичност